Sjamanistische Healing

Verbinden met je hart en de wereld om je heen

Middels healingen, soulretrieval, power extraction, werken met planten spirits. Ontmoetingen met spirithelpers van het Staande volk, het Stenenrijk en het Dierenrijk; (her)verbinden met je krachtdier en de spiritwereld. Her verbinden met Moeder Natuur en Great Spirit!!

 

De geschiedenis van het Siberisch sjamanisme gaat meer dan 1000 jaar terug. Gedurende deze tijd hebben Siberische sjamanen (de bewaarders van kennis over o.a. menselijk geluk, verbinding met de hogere krachten, intense healing, loslaten van verleden, veranderen van de toekomst) in Siberië gewoond onder de bescherming van de Geest van Siberië. Lange tijd was deze kennis slechts voor enkelen toegankelijk, alleen voor de bewaarders van oude wijsheid.

Deze oeroude kennis wordt overgedragen in Europa door Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka). Zij is ingewijd in deze kennis in dromen, vanuit vorige levens en in dit leven weer in Siberië in het Altai gebergte. De oeroude kennis is niet tijdgebonden maar universeel en altijd in beweging. Zo zijn eeuwenoude rituelen en technieken terug te vinden naast die van verschillende volkeren en culturen. Gecombineerd en geïntegreerd, passend in de tijd van het HIER EN NU.

 

Ik ben opgeleid tot Sjamanistisch Healer door Petra Giesbergen (www.siberischsjamanisme.nl). Ik ben mij bewust ben dat Sjamanisme een levenspad is, wat nooit eindigt maar telkens weer verdieping zal geven. Ik ben zeer onder de indruk van de healingen die ik tot dusver heb geleerd, dat ik deze wil delen met diegene die hier open voor staan en interesse hebben. De oude sjamanen waren bij hun stammen tegelijk genezer, priester, maatschappelijk werker, healer, voorspeller, droomuitlegger, adviseur, psychotherapeut en vele andere dingen om de mensen van de stam te dienen en te laten overleven.

Tijdens healing stel ik mij volledig open voor Great Spirit en Moeder Aarde, mijn Totemdier en andere spirithelpers. Ik fungeer meer als kanaal dan dat ik zelf de healing geef en ik kan van tevoren nooit zeggen wat er zal gebeuren maar de healingen werken op een krachtige manier door; veel krachtiger dan bijvoorbeeld een visualisatie omdat ik met spirits werkt die zowel in deze, als in sjamanistische werelden en dimensies leven waardoor zij beter kunnen zien wat er nodig is om iemand weer tot heelwording te laten komen.

 

In verbinding met al wat leeft en vanuit respect voor al wat bezield is.