Agenda

Agenda

Workshop "Zaaien voor het nieuwe jaar"

NieuwjaarsRitueel

dinsdag 2 januari 12.00- 15.00

 

De BewustzijnSchool

Lutmastraat 81

Amsterdam

Kosten: 25 Euro

 

Verlang je ernaar dat je leven op bepaalde gebieden vrijer doorstroomt?

 

Kom dan naar deze mooie, magische workshop waarbij we uit ons hoofd in ons sensitieve lichaam dalen om te luisteren naar de aanwijzingen van onze adem en spirit.

 

Wist je al dat Rituelen een krachtig medicijn zijn? Ze helpen om onze aandacht los te maken van ons letterlijk denkende limbische brein. Hiermee verplaatsen we het denken naar de hogere, neutrale netwerken. Zo beïnvloeden rituelen ingesleten patronen in onze hersenen en kunnen we tot nieuwe inzichten komen.

 

En als we in stilte en lichte klanken mogen luisteren brengt Ademwerk (Rebirthing) ons dieper in verbinding met de wijsheid van ons lichaam. Als je adem met zachte kracht door je lichaam mag bewegen brengt ze fysieke blokkades en spanningen in beweging, dan doet zij deze smelten. Daarbij reinigt zij je lichaam door afvalstoffen af te voeren. Kortom: Ademwerk is een mooie methode om meer ontspannen in je lichaam aanwezig te zijn.

 

Iedere maand verzorg ik, samen met Mirjam Papenburg van Ademvuur , een workshop Ademwerk & Ritueel.. Met iedere maand een andere thema waarin we zoveel mogelijk meebewegen met het Medicijnwiel. Houd deze Agenda of de facebook pagina van Praktijk Shunyata in de gaten voor data en thema.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

De spirit van een mens krijgt nadat zij is 'opgerekt' door het betreden van sjamanistische werelden, nooit meer de oorspronkelijke afmeting terug -------